Stockholm
08-404 17 00
info@ccr.se

Så går det till

ccr-hyra

Så går det till att hyra dator

Det är enkelt att hyra dator av CCR. Du fyller i dina uppgifter här i formuläret till höger eller mailar oss. Du får en offert som du accepterar och några dagar senare har du datorn hos dig!

stationara2 barbara

Stationär dator, laptop eller en projektor?

Kontakta oss och beskriv ditt behov. Om du är ny kund gör vi en snabb kreditkontroll, därefter får du en offert från oss. Offerten som du får via mail beskriver utrustning, hyrestiden samt kostnaden. Priset är exkl moms och frakt till er. Villkor för hyran beskrivs i ett tillägg som bifogas. När ni anser att offerten beskriver vad ni önskar fyller ni i leveransadress och skriver på samt scannar och mailar den åter till oss. Därefter levereras utrustningen till er. Ni ansvarar för returfrakten till oss i Täby.

Du bestämmer vid beställningen hur länge du vill ha datorn – för en helg eller några dagar vid till exempel ett evenemang – eller i flera månader för att användas till exempel på ett kansli, i ditt företag eller förening.
När datorn lämnas tillbaka raderar vi samtligt innehåll inklusive programvaror innan vi hyr ut den igen.

Inklusive officepaketet

Om du vill hyra en dator med officepaketet installerat så kan du göra det. Du får då betala för hyra även av programvaran samt installation. Vid önskemål om övriga programvaror kan detta anges som önskemål vid förfrågan för prisuppgift och villkor som sedan besvaras i offerten från oss. Vi har ett rykte om oss att vara både prisvärda och snabba.

Kontakt: info@ccr.se
08-404 17 00

Förfrågan

  Företagetsnamn (obligatorisk)

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Organisationsnummer (obligatorisk)

  Adress

  Epost (obligatorisk)

  Paketerbjudande
  IdrottsföreningPensionärsförening Kurs/UtbildningStarta EgetMässor/EventsFilminspelning

  Jag vill inte ha ett paket utan önskar hyra...Stationär datorLaptop

  Antal dagar
  Om du vill hyra en dator med officepaketet installerat så kan du göra det. Du får då betala för hyra även av programvaran.