Stockholm
08-404 17 00
info@ccr.se

Förslag – Så går det till

ccr-hyra

Att hyra dator eller projektor

 • Fyll i formuläret här på sidan
 • Vi skickar en offert till dig
 • Efter accepterad offert har du produkterna inom några dagar

stationara2 barbara


Så här går det till

 1. Kontakta oss och beskriv ditt behov. Om du är ny kund gör vi en snabb kreditkontroll, därefter får du en offert från oss.
 2. Offerten som du får via e-post beskriver utrustning, hyrestiden och kostnad. Priset är exkl. moms och frakt till er. Villkor för hyran beskrivs i ett tillägg som bifogas.
 3. När ni anser att offerten beskriver vad ni önskar fyller ni i leveransadress och skriver på, scannar in och e-postar tillbaka offerten till oss.
 4. Därefter levereras utrustningen till er. Ni ansvarar för returfrakten till oss i Täby.

Vid beställningen bestämmer du hur länge du vill ha datorn. Du kan till exempel hyra utrustningen över en helg eller några dagar vid kortare evenemang, eller i flera månader för att användas på till exempel ett kansli, i ditt företag eller förening.

OBS: När datorn lämnas tillbaka raderar vi samtligt innehåll inklusive programvaror innan vi hyr ut den igen.

Tillval

Färdiginstallerat Microsoft Office. Om du vill hyra en dator med officepaketet installerat så kan du göra det. Du får då betala för hyra även av programvaran samt installation.

Vid önskemål om övriga programvaror kan detta anges som önskemål vid förfrågan för prisuppgift och villkor som sedan besvaras i offerten från oss. Vi har ett rykte om oss att vara både prisvärda och snabba.

Om du inte vill använda formuläret här på sidan, är du välkommen att kontakta oss via e-post på info (at) ccr.se, eller via telefon på 08-404 17 00.

  1. Vad vill du hyra?

  LaptopStationär datorProjektor

  Tillval. Vill du ha Office-paketet installerat?JaNej

  2. När vill du hyra?

  Fr.o.m.

  T.o.m.

  3. Beskriv ditt behov

  4. Dina uppgifter

  Är du tidigare kund till CCR?*
  JaNej

  Ditt namn*

  Epost*

  * = obligatoriska fält